Solomiya Siberian Sapphire

Wij zoeken een 'gouden mandje' voor onze Manoel (Solomiya Siberian Sapphire).


Manoel is geboren in Oekraine en medio januari 2021 is zij bij ons komen wonen. Zij komt uit de combinatie van prachtige ouderdieren en is in het bezit bezit van het stamboom en Europese paspoort.


Manoel is een superlief en aanhankelijk poesje; zij vindt het heerlijk om bij je te zijn. Zij houdt van knuffelen en is altijd bij je in de beurt. Tegelijkertijd heeft zij een brutale siberische uitstraling. Manoel is gek op spelen. Tijdens het spelen is zij altijd zeer gefocust op haar 'prooi'. Zij is een jagertje. Van postuur is Manoel zeer stevig. Zij heeft prachtige vacht in de kleur zwart torty tabby met wit.


Omdat Manoel een chronische darmontsteking heeft, is zij aangewezen op hypoallergeen voer van premiumkwaliteit. Manoel kan helaas geen andere voer hebben dan het hypoallergene voer, terwijl onze andere katten juist geen hypoallergene voer mogen hebben. Dat is ook de reden waarom wij Manoel niet lang zelf kunnen houden. Wel blijft haar mooie dochter (Bukashka van Lotharing) binnen onze cattery om haar moeder op te volgen.


Wij hebben geen haast met de herplaatsing en zoeken rustig de beste baasjes voor onze Manoel. Alleen serieuze reacties worden in behandeling genomen. De contactpersoon is Maryna.